O nama

Kula commerce 94 d.o.o. je tvrka koja se već dugi niz godina iskazuje svojom jedinstvenom kvalitetom pružanja usluga i prodaje proizvoda širem spektru potrošača. Ostvaruje konstantan napredak na području Kaštela i okolice, a želja za zadovoljavanjem potreba svih građana naša je glavna motivacija.

Pod širokom paletom proizvoda izdvajamo boje i lakove, brodski program, alate, vijke i okove, elektromaterijale, vodomaterijale, podne obloge, zaštitnu radnu opremu, najam skele, a posebno smo prepoznatljivi po idejnim rješenjima i materijalima potrebnima za izvedbu fasadnih radova. Kvalitetu naših proizvoda osigurava suradnja s visoko brendiranim proizvođačima kao što su Henkel, Jub, Chromos-Svjetlost, Hempel, Rofix, Cemex, Makita, Bosch, Stihl, Div, Tim Kabel, Pipelife Hrvatska…

Savjetovanje i uslužnost naših djelatnika, poštivanje svakog kupca i nastojanje rješavanja svakog upita čini nas jako otvorenim i pristupačnim timom. Naša tvrtka broji sedam djelatnika koji su kroz dugogodišnje iskustvo stekli sposobnosti i vještine koje odražavaju viziju naše tvrtke, a to su profesionalnost, usmjerenost i fleksibilnost.
Želimo istaknuti i mogućnost dostave na Vašu kućnu adresu.

Naša lokacija iznimno je pogodna i pristupačna; smješteni smo neposredno u blizini Ceste Dr. Franje Tuđmana, glavne ceste grada Kaštela, u ulici Ponikvice 5, Kaštel Novi.

Vaše zadovoljstvo naša je motivacija!